Vad vi gör

Har du länge drömt om ett nytt badrum eller en modern kamin? Då har du hittat rätt hos Karlsson Murare AB! Vi är din kontakt för kakelarbete, murararbete, kakelugnar, vedspisar, braskaminer, Skorsten och stenläggning. Vi är specialiserade på speciella kundkrav och individuell design. Vår kompetens sträcker sig från konsultverksamhet, planering och utförande. Oavsett om det är ny eller ombyggnad.

Varmt välkommen till Karlsson murare AB

Vedspisar

Idag är ugnar mycket mer än eldstäder. De är hemmets centrum, en mötesplats för familj och vänner. Det skapar en behaglig känsla av trygghet och välbefinnande. Ett mervärde för varje rum.

Vedspisar

Kakelugnar

Kakelugnar har en lång tradition och är hållbara eldstäder med lagringskapacitet.

Kakelugnar

Kakelarbeten

Kakelbeläggningar - robust och lätta att underhåll!

Kakelarbeten

Vi brinner för hög kvalité och nöjda kunder

Vi ger råd, planerar, designar och förverkligar högkvalitativ vedspisar, kakelugnar och kakelarbeten. Hos Karlsson Murare AB skapas många unika verk i högsta perfektion. Vi kombinerar skönhet, hållbarhet och funktionalitet med ett öga på det väsentliga.

Braskaminer

Braskaminer

Karlsson Murare AB:s sortiment av braskaminer sträcker sig från traditionella eller enkla design till futuristiska modeller. En braskamin erbjuder många fördelar. Som regel skapas detta fristående i samordning med inredningen. En braskamin kan också efter installeras. Njut av din braskamin och inspireras av förtrollande flamspel.

Braskaminer >